Om mig

Kreativiteten jag besatt redan som barn var enorm. Jag sparade på allt, allt som gick att skapa något med. Jag sparade vartenda presentpapper som fanns runt paketen jag fick. Skrivbordet fick bytas ut till ett stort matbord för att alla mina ideèr och skapande skulle kunna få utrymme och plats. Jag slutade aldrig skapa, och redan som barn gick jag målarkurser.

Smink och hår var ingen självklarhet för mig. Jag tyckte bara det var kul att få skapa och tänka utanför boxen. Jag ville ta vara på den ådran hos mig, det var en så pass stor del utav mig. Jag ville kunna jobba med min kreativitet, fast på en ny nivå. Jag ville få ta det vidare och en gång kunna jobba med just det, min kreativitet, och min största hobby. Då fann jag skolan jag skulle komma att gå på, gymnasiet som jag skulle läsa på och bli en makeup artist och hår stylist. Sminket, det var en yta, det var en fasad för så många, och det är det fortfarande, men för mig var det ett sätt att få uttrycka mig och få skapa. Det kom att bli min bästa vän för många år framöver. För mig är det inte bara en yta, det är så mycket mer än så, det är allt under ytan.

Jag kom att inse att detta var det jag skulle jobba med, det var detta jag ville göra. Så redan som 17 åring började frilans jobb ramla in, och hösten 2015 startade jag mitt företag. Vilka otroliga jobb, människor och erfarenheter jag fått uppleva, i så ung ålder. Jag hade inte tid att vänta på att bli “Gammal och erfaren” jag ville bli det direkt, och erfaren blev jag. Jag hade inget tålamod till att vänta och att leva som alla andra tonåringar, det gav mig myror i hela kroppen. Jag ville få utlopp för det jag besatt, och tro mig, det fick jag också.

Jag är så otroligt tacksam för viljan, styrkan och kämparglöden som jag besitter, den har fått mig att uppleva så mycket, på så kort tid.

Som hästtjej i grunden och uppvuxen på landet, så har jag aldrig varit rädd för att ta tag i saker och sätta mig själv i arbete. Jag har alltid fått lära mig att det krävs enormt hårt arbete och lite vilja för att kunna genomföra det man strävar mot, och det är något jag alltid har med mig.

Kommunikation, öppenhet och ärlighet, det är så jag jobbar. Det går inte att linda in saker eller att prata med halva ord, det är tydlighet som gör att alla inblandade i jobbet blir engagerade och missförstånd slipper att uppstå.

Jag utbildade mig på gymnasiet till Makeup artist & Hårstylist i Helsingborg, i tre år. Oändligt många timmar spenderades i salongen.

Sedan 2014 har jag arbetat som säljare och makeup artist på sminkmärket Make Up Store. 2017 övergick jag till sminkmärket Mac Cosmetics.

2015 startade jag mitt företag och har jobbat med visningar, film, reklam, tidningsjobb, musikvideos, olika plåtningar, bröllop, tv och haft kurser för privatpersoner.