Bröllop

Jag vill aldrig täcka över eller göra dig till någon annan än vad du är. Jag strävar alltid efter att framhäva det vackra hos dig. Att förstärka dina drag som gör att du är du. Det är det allra viktigaste för mig, att plocka fram det allra finaste hos dig. 

Brudmakeup

Brudmakeup inkl. provsminkning 4995:-

Vid provsminkningen går vi tillsammans igenom hur du vill att makeupen ska se ut på bröllopsdagen. Vi går igenom dina färgval, klänning, blommor, bukett, accessoarer, frisyr och kommer fram till vad det är för sminkning som skulle passa just dig på din stora dag. Du får gärna skicka några inspirationsbilder till mig ungefär en vecka innan provtillfället, så tittar vi på bilderna tillsammans när vi ses.

Jag kommer att sminka dig denna dagen och under provtillfället provas olika sminkningar för att se vad som känns bäst. Detta tar ca 1,5-2 timmar.
Detta sker hemma hos dig eller annan avtalad plats.
Trebensfransar ingår om detta önskas.

Alla produkter och färger vi bestämt kommer jag att skriva ner och ta med mig på bröllopsdagen. Jag kommer även ta en bild för att ha det färskt i minnet.

Bröllopsdagen är kommen och jag kör till avtalad plats och jag lägger sminkningen på dig som vi kom fram till på provsminkningen.
Tiden man kan räkna är generellt 1,5-2 timmar.

Makeup tärnor/övriga gäster 895:- /person

Valfri lättare makeup efter dina önskemål. Trebensfransar ingår om detta önskas. Har du något specifikt önskemål vill jag få detta på mejl två veckor innan bröllopsdagen. 

Brudgum/Bestman 395:-

Jag lägger en diskret makeup som knappt syns, men gör stor skillnad på bild. Makeupen kommer ta bort glans, dämpa röda partier samt täcka under ögonen.

Körersättning 40 kr/mil

Körersättning tillkommer för bokningar utanför Hässleholm.

Slide

Boka tid

  service image

  Slide

  Boka tid

   service image

   Slide

   Boka tid

    service image