Kurs/utbildning

Sminkkurs privat. 845:-
Ett ypperligt tillfälle för dig som vill utveckla din egen kunskap inom makeup, lära känna ditt eget ansikte och dina egna produkter. Jag kommer att lyssna på dina önskemål och vad dina krav är för din drömmakeup, och därefter kommer jag att applicera en makeup med hjälp utav din sminkväska. Jag kommer såklart att ta hjälp utav mina egna produkter om det behövs. 
Du väljer själv om du vill ha hjälp med en snabb, fräsch och lätt vardagsmakeup. Eller om du helt enkelt vill lära dig hur du göra det där lilla extra till en festmakeup. Du bestämmer, jag hjälper dig i rätt riktning. 
Gruppkurs. 400:-/person 
När efterfrågan blir stor och jag känner att nu är det dags att hålla en kurs så kommer jag att bestämma ett eller flera tillfällen då jag anordnar en gruppkurs hemma hos mig, där jag sminkar en modell utefter ett visst tema den kvällen. Jag kommer att välja tema efter hur stor efterfrågan varit inom ett visst ämne, som tillexempel vardagsmakeup eller festmakeup. 
Under kvällen bjuds det på fika och en massa mysiga diskussioner. Ni får möjligheten att ställa alla frågor ni har angående makeup, och jag svarar på alla funderingar. Under kvällens gång berör jag ämnen som hudvård, rengöring utav verktyg och olika slags makeup. 
Gruppkurs hos er. 500:-/person. 
Perfekt till tex. möhippa, tjejkväll. Ni väljer själva vad ni vill lära er dessa timmar och jag skräddarsyr det utefter era önskemål. 
Jag kommer att lägga makeup på en person samtidigt som jag utförligt berättar vad jag gör och varför. Efteråt finns möjlighet att ställa frågor. 

Körersättning 40:-/mil.