Bröllopstjänster

Brudmakeup inkl. provsminkning. 2495:- 
Vid provsminkningen går vi tillsammans igenom hur du vill att makeupen ska se ut på bröllopsdagen. Vi går igenom dina färgval, klänning, blommor, bikett, accesoarer, frisyr och kommer fram till vad det är för sminkning som skulle passa just dig på din stora dag. Du får gärna spara lite inspirationsbilder inför provtillfället som vi kollar vi på tillsammans när vi ses. Jag kommer att sminka dig denna dagen så du vet att du kommer att bli  nöjd med slutresultatet. 
Detta sker hemma hos mig och tar ca.1,5h.
Trebensfransar ingår om detta önskas. 
-
Bröllopsdagen är kommen och jag kör till din önskade location. Jag lägger sminkningen på dig som vi kom fram till på provsminkningen och som jag även har skrivit ner på papper samt tagit med mig en bild på dig från provtillfället. Ca.1,5h Brudmakeup exkl. provsminkning. 1895:-
På den stora dagen kommer jag till din önskade location och lägger en makeup utifrån din beskrivning på ca. 2h. Två veckor innan bröllopsdagen vill jag däremot få lite inspirationsbilder skickade till mig på vad du önskar för sorts makeup och vad du absolut inte vill ha. Trebensfransar ingår om detta önskas. 


Brudmakeup & hårstyling inkl. provtillfälle. 4495:-
Vid provtillfället går vi tillsammans igenom hur du vill att makeupen och håret ska se ut på bröllopsdagen. Vi går igenom dina färgval, klänning, blommor, bukett, accesoarer och kommer fram till vad det är för sminkning samt håruppsättning/styling som skulle passa just dig på din stora dag. Du får gärna spara lite inspirationsbilder inför provtillfället som vi kollar tillsammans när vi ses. Jag kommer att sminka dig och göra håret på dig denna dagen så du vet att du kommer att bli nöjd med slutresultatet. 
Detta sker hemma hos mig och tar ca.1,5h.
Trebensfransar ingår om detta önskas. 

Bröllopsdagen är kommen och jag kör till din önskade location. Jag lägger sminkningen på dig och gör hårstylingen som vi kom fram till på provtillfället, som jag även har skrivit ner på papper samt tagit med mig en bild på dig från provtillfället. Ca.3,5h Brudmakeup & hårstyling exkl. provtillfälle. 3395:-
På bröllopsdagen  kommer jag till din önskade location och gör hår samt makeup på dig utifrån din beskrivning på ca. 4h. Två veckor innan bröllopsdagen vill jag däremot få lite inspirationsbilder skickade till mig på vad du önskar för sorts makeup samt hårstyling, och även ett mejl om vad du absolut inte vill ha. Trebensfransar ingår om detta önskas. 


Hårstyling inkl. provtillfälle. 2495:-
Vid provtillfället går vi tillsammans igenom hur du vill att håret ska se ut på bröllopsdagen. Vi går igenom stilen på bröllopet, vilken klänning du ska ha och kommer tillsammans fram till vad det är för håruppsättning/hårstyling som skulle passa just dig på din stora dag. Du får gärna spara lite inspirationsbilder inför provtillfället som vi kollar vi på tillsammans när vi ses. Jag kommer att styla ditt hår denna dagen så du vet att du kommer att bli nöjd med slutresultatet. 
Detta sker hemma hos mig och tar ca.2h

När bröllopsdagen är kommen kör jag till din önskade location. Jag gör hårstylingen/håruppsättningen på dig som vi kom fram till på provtillfället, som jag har med på bild från provtillfället. Ca.1,5h.Hårstyling exkl.provtilfälle. 1895:-
På den stora dagen kommer jag till din önskade location och gör hårstylinegn/håruppsättningen på dig utifrån din beskrivning på ca. 2h. Två veckor innan bröllopsdagen vill jag däremot få lite inspirationsbilder skickade till mig på vad du önskar för sorts hårstyling/håruppsättning, samt även ett mejl om det finns något du absolut inte vill ha. 

Övriga tjänster

Makeup tärnor/övriga gäster. 895:-/person.
Valfri lättare makeup efter dina önskemål. Trebensfransar ingår om detta önskas. Har du något specifikt önskemål vill jag få detta på mejl två veckor innan bröllopsdagen. 

Hårstyling tärnor/övriga gäster. 895:-/person.
Valfri lättare hårstyling för tärnorna/gästerna. Skicka till mig om du undrar om din friyr du tänkt dig räknas som en enklare frisyr. 

Brudnäbb. 495:-/person. 
Enklare hårstyling kommer att göras. Skicka inspirationsbild eller beskrivning på mejl två veckor innan bröllopsdagen. 

Brudgum/bestman. 395:-/person.
Jag lägger en enklare hårstyling samt en diskret makeup som knappt syns, men gör stor skillnad på bild. Makeupen kommer ta bort glans, dämpa röda partier samt täcka under ögonen. 

Körersättning

Körersättning på 40 kronor/mil tillkommer för bokningar utanför Hässleholm.